Gårdsbutiker i Umeå

Här nedan finner du en förteckning och karta över alla gårdsbutiker Umeå, där du kan hitta härligt lokalproducerade råvaror och andra produkter. Klicka dig enkelt vidare in på de enskilda gårdsbutikerna för att läsa mer om dem, samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivningar till där de ligger i Umeå. Du kan även lämna recensioner och kommentarer kring de olika gårdsbutikerna, vilket vi uppmuntrar dig att göra! 😊

Alla gårdsbutiker i Umeå

Hägnaregården i Umeå

Hissjö 325
90591 Umeå

Klicka på rubriken för att läsa mer om Hägnaregården samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Forslunda Gårdsbutik i Umeå

FORSLUNDA 1
905 91 Umeå

Klicka på rubriken för att läsa mer om Forslunda Gårdsbutik samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Sörböle fårgård och gårdsbutik i Umeå

Sörböle 61
905 82 Umeå

Klicka på rubriken för att läsa mer om Sörböle fårgård och gårdsbutik samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Karta till alla gårdsbutiker i Umeå

Här nedan kan du se en karta över Umeå som visar var alla gårdsbutiker finns. Om du klickar på markören för gårdsbutikerna på kartan så hittar du mer information om respektive gårdsbutik, såsom kontaktuppgifter, vägbeskrivning och mycket mera.

Andra orter med gårdsbutik nära Umeå

Här nedan kan du hitta en sammanställning över andra orter i Västerbotten där det också finns minst en gårdsbutik, där du kan hitta lokalt producerade råvaror.

Gårdsbutik Ammarnäs Gårdsbutik Hörnsjö Gårdsbutik Kåge Gårdsbutik Lövånger Gårdsbutik Svansele Gårdsbutik Tärnaby Gårdsbutik Tavelsjö Gårdsbutik Vilhelmina

Bondens marknad i Umeå

Är du även intresserad av Bondens marknad i Umeå? I så fall rekommenderar vi att du klickar dig vidare in på våra sidor om Bondens egna marknad: Bondens marknad Umeå.


Felaktig/saknad info?

Om någon information på denna sida är felaktig eller om det saknas någon gårdsbutik i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka på knappen här intill så fixar vi det felaktiga eller lägger till den gårdsbutik som saknas på en gång! Det är helt gratis att få sin gårdsbutik listad här på Bonde.nu, tillsammans med beskrivning, länkar till hemsida, Facebook, Instagram och andra kontaktuppgifter.

Skriv en kommentar