Gårdsbutiker i Arby socken

Här nedan finner du en förteckning och karta över alla gårdsbutiker Arby socken, där du kan hitta härligt lokalproducerade råvaror och andra produkter. Klicka dig enkelt vidare in på de enskilda gårdsbutikerna för att läsa mer om dem, samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivningar till där de ligger i Arby socken. Du kan även lämna recensioner och kommentarer kring de olika gårdsbutikerna, vilket vi uppmuntrar dig att göra! 😊

Alla gårdsbutiker i Arby socken

Solmarka Gård i Arby socken

Arby 182
388 94 Arby socken

Klicka på rubriken för att läsa mer om Solmarka Gård samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Solmarka Gårdsbageri i Arby socken

Arby 20
388 94 Arby socken

Klicka på rubriken för att läsa mer om Solmarka Gårdsbageri samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Karta till alla gårdsbutiker i Arby socken

Här nedan kan du se en karta över Arby socken som visar var alla gårdsbutiker finns. Om du klickar på markören för gårdsbutikerna på kartan så hittar du mer information om respektive gårdsbutik, såsom kontaktuppgifter, vägbeskrivning och mycket mera.

Andra orter med gårdsbutik nära Arby socken

Här nedan kan du hitta en sammanställning över andra orter i Kalmar där det också finns minst en gårdsbutik, där du kan hitta lokalt producerade råvaror.

Gårdsbutik Borgholm Gårdsbutik Färjestaden Gårdsbutik Kalmar Gårdsbutik Köpingsvik Gårdsbutik Ljungbyholm Gårdsbutik Löttorp Gårdsbutik Mörbylånga Gårdsbutik Rockneby Gårdsbutik Söderåkra Gårdsbutik Vassmolösa Gårdsbutik Vennebjörke Gårdsbutik Vimmerby

Bondens marknad i Arby socken

Är du även intresserad av Bondens marknad i Arby socken? I så fall rekommenderar vi att du klickar dig vidare in på våra sidor om Bondens egna marknad: Bondens marknad Arby socken.


Felaktig/saknad info?

Om någon information på denna sida är felaktig eller om det saknas någon gårdsbutik i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka på knappen här intill så fixar vi det felaktiga eller lägger till den gårdsbutik som saknas på en gång! Det är helt gratis att få sin gårdsbutik listad här på Bonde.nu, tillsammans med beskrivning, länkar till hemsida, Facebook, Instagram och andra kontaktuppgifter.

Skriv en kommentar