Bondens marknad i Falun 2024

Bondens marknad i Falun brukar vara ett mycket uppskattat evenemang, där man kan handla närproducerade produkter direkt från gårdar i närheten av Falun. Det kan handla om allt möjligt från exempelvis köttprodukter till grönsaker, mjöl och mejeriprodukter, eller varför inte hemmagjord marmelad eller bröd, direkt från gårdar i närheten av Falun. Det brukar också erbjudas olika husgeråd såsom borstar, svampar och andra redskap. Oftast handlar det inte heller enbart om närproducerade saker, utan även om helt ekologiska produkter! Allt detta på Bondens helt egna marknad i Falun.

Det brukar även anordnas roliga aktiviteter på Bondens marknad i Falun, framför allt för barnen! Exempel på aktiviteter som kan aktiveras är hästridning, tramptraktorer, pilbågsskytte och många andra roliga saker att göra. Ofta finns det även många godsaker för barnen att smaska på, som till exempel lokalt producerad glass, färska och nyplockade bär och frukter, hemma gjorda sötsaker såsom choklad och kanderade äpplen och mycket annat.

Plats och datum för Bondens marknad i Falun 2024

Bondens marknad brukar anordnas på Stora torget i Falun, och brukar anordnas två helger under augusti månad. Om du vill veta exakta datum och tidpunkter för Bondens marknad i Falun så kan vi rekommendera att du kollar in deras egen hemsida, som du kommer till genom att klicka på länken nedan.

Karta som visar var Bondens marknad i Falun finns

Gårdsbutiker i Falun

Är du även intresserad av gårdsbutiker i Falun i Dalarnas län? I så fall rekommenderar vi att du klickar dig vidare in på våra sidor om gårdsbutiker: Gårdsbutiker i Falun.


Felaktig/saknad info?

Om någon information på denna sida är felaktig eller om det saknas någon Bondens marknad i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka på knappen här intill så fixar vi det felaktiga eller lägger till den Bondens marknad som saknas på en gång!