Gårdsbutiker i Svansele

Här nedan finner du en förteckning och karta över alla gårdsbutiker Svansele, där du kan hitta härligt lokalproducerade råvaror och andra produkter. Klicka dig enkelt vidare in på de enskilda gårdsbutikerna för att läsa mer om dem, samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivningar till där de ligger i Svansele. Du kan även lämna recensioner och kommentarer kring de olika gårdsbutikerna, vilket vi uppmuntrar dig att göra! 😊

Alla gårdsbutiker i Svansele

Svansele Grönt

svansele 2
936 93 Svansele

Klicka på rubriken för att läsa mer om Svansele Grönt samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Karta till alla gårdsbutiker i Svansele

Här nedan kan du se en karta över Svansele som visar var alla gårdsbutiker finns. Om du klickar på markören för gårdsbutikerna på kartan så hittar du mer information om respektive gårdsbutik, såsom kontaktuppgifter, vägbeskrivning och mycket mera.

Andra orter med gårdsbutik nära Svansele

Här nedan kan du hitta en sammanställning över andra orter i Västerbotten där det också finns minst en gårdsbutik, där du kan hitta lokalt producerade råvaror.

Gårdsbutik Ammarnäs Gårdsbutik Hörnsjö Gårdsbutik Kåge Gårdsbutik Lövånger Gårdsbutik Tärnaby Gårdsbutik Tavelsjö Gårdsbutik Umeå Gårdsbutik Vilhelmina

Bondens marknad i Svansele

Är du även intresserad av Bondens marknad i Svansele? I så fall rekommenderar vi att du klickar dig vidare in på våra sidor om Bondens egna marknad: Bondens marknad Svansele.


Felaktig/saknad info?

Om någon information på denna sida är felaktig eller om det saknas någon gårdsbutik i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka på knappen här intill så fixar vi det felaktiga eller lägger till den gårdsbutik som saknas på en gång! Det är helt gratis att få sin gårdsbutik listad här på Bonde.nu, tillsammans med beskrivning, länkar till hemsida, Facebook, Instagram och andra kontaktuppgifter.

Skriv en kommentar