Gårdsbutiker i Stånga

Här nedan finner du en förteckning och karta över alla gårdsbutiker Stånga, där du kan hitta härligt lokalproducerade råvaror och andra produkter. Klicka dig enkelt vidare in på de enskilda gårdsbutikerna för att läsa mer om dem, samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivningar till där de ligger i Stånga. Du kan även lämna recensioner och kommentarer kring de olika gårdsbutikerna, vilket vi uppmuntrar dig att göra! 😊

Alla gårdsbutiker i Stånga

Lammboden Almungsgården i Stånga

STÅNGA ALMUNGS 519
623 60 Stånga

Klicka på rubriken för att läsa mer om Lammboden Almungsgården samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Lammboden i Stånga

Stånga Almungs 519
623 60 Stånga

Klicka på rubriken för att läsa mer om Lammboden samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Bondarve Lamm & Hantverksgård i Stånga

Burs Bondarve 279
62349 Stånga

Klicka på rubriken för att läsa mer om Bondarve Lamm & Hantverksgård samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Karta till alla gårdsbutiker i Stånga

Här nedan kan du se en karta över Stånga som visar var alla gårdsbutiker finns. Om du klickar på markören för gårdsbutikerna på kartan så hittar du mer information om respektive gårdsbutik, såsom kontaktuppgifter, vägbeskrivning och mycket mera.

Andra orter med gårdsbutik nära Stånga

Här nedan kan du hitta en sammanställning över andra orter i Gotland där det också finns minst en gårdsbutik, där du kan hitta lokalt producerade råvaror.

Gårdsbutik Havdhem Gårdsbutik Katthammarsvik Gårdsbutik Klintehamn Gårdsbutik Lärbro Gårdsbutik Ljugarn Gårdsbutik Romakloster Gårdsbutik Visby

Bondens marknad i Stånga

Är du även intresserad av Bondens marknad i Stånga? I så fall rekommenderar vi att du klickar dig vidare in på våra sidor om Bondens egna marknad: Bondens marknad Stånga.


Felaktig/saknad info?

Om någon information på denna sida är felaktig eller om det saknas någon gårdsbutik i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka på knappen här intill så fixar vi det felaktiga eller lägger till den gårdsbutik som saknas på en gång! Det är helt gratis att få sin gårdsbutik listad här på Bonde.nu, tillsammans med beskrivning, länkar till hemsida, Facebook, Instagram och andra kontaktuppgifter.

Skriv en kommentar