Bondens marknad i Leksand 2024

Nyskördat, nyproducerat och småskaligt! Välkomna till bondens marknad i Leksand.

Här kan du handla fantastiska råvaror, blommor, hantverk samt mycket annat gott. Allt närproducerat, småskaligt av lokala aktörer. Ta chansen, känn dofterna av nybakat bröd och färska grönsaker samtidigt som du upplever historiens vingslag när du strosar runt bland marknadsstånd i en fantastisk miljö kring hembygdsgårdarna i Leksand.

Välkommen till en upplevelse för alla sinnen!

Plats och datum för Bondens marknad i Leksand 2024

Bondens marknad brukar anordnas vid hembygdsgårdarna i Leksand, och brukar anordnas varje lördag från den 17 augusti till den 21 september. Om du vill veta exakta datum och tidpunkter för Bondens marknad i Leksand så kan vi rekommendera att du kollar in deras egen hemsida, som du kommer till genom att klicka på länken nedan.

Karta som visar var Bondens marknad i Leksand finns

Gårdsbutiker i Leksand

Är du även intresserad av gårdsbutiker i Leksand i Dalarnas län? I så fall rekommenderar vi att du klickar dig vidare in på våra sidor om gårdsbutiker: Gårdsbutiker i Leksand.


Felaktig/saknad info?

Om någon information på denna sida är felaktig eller om det saknas någon Bondens marknad i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka på knappen här intill så fixar vi det felaktiga eller lägger till den Bondens marknad som saknas på en gång!