Gårdsbutiker i Luleå

Här nedan finner du en förteckning och karta över alla gårdsbutiker Luleå, där du kan hitta härligt lokalproducerade råvaror och andra produkter. Klicka dig enkelt vidare in på de enskilda gårdsbutikerna för att läsa mer om dem, samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivningar till där de ligger i Luleå. Du kan även lämna recensioner och kommentarer kring de olika gårdsbutikerna, vilket vi uppmuntrar dig att göra! 😊

Alla gårdsbutiker i Luleå

Luleå Konfektyr

Östmarksgatan 3
974 37 Luleå

Klicka på rubriken för att läsa mer om Luleå Konfektyr samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

kallaxgårdsbutik i Luleå

Kallaxvägen 441
975 95 Luleå

Klicka på rubriken för att läsa mer om kallaxgårdsbutik samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Karta till alla gårdsbutiker i Luleå

Här nedan kan du se en karta över Luleå som visar var alla gårdsbutiker finns. Om du klickar på markören för gårdsbutikerna på kartan så hittar du mer information om respektive gårdsbutik, såsom kontaktuppgifter, vägbeskrivning och mycket mera.

Andra orter med gårdsbutik nära Luleå

Här nedan kan du hitta en sammanställning över andra orter i Norrbotten där det också finns minst en gårdsbutik, där du kan hitta lokalt producerade råvaror.

Gårdsbutik Altersbruk Gårdsbutik Arjeplog Gårdsbutik Bondersbyn Gårdsbutik Haparanda Ö Gårdsbutik Hemmingsmark Gårdsbutik Jävrebyn Gårdsbutik Jokkmokk Gårdsbutik Kalix Gårdsbutik Norrfjärden Gårdsbutik Överkalix Gårdsbutik Piteå Gårdsbutik Sikfors Gårdsbutik Sjulsmark Gårdsbutik Vuollerim

Bondens marknad i Luleå

Är du även intresserad av Bondens marknad i Luleå? I så fall rekommenderar vi att du klickar dig vidare in på våra sidor om Bondens egna marknad: Bondens marknad Luleå.


Felaktig/saknad info?

Om någon information på denna sida är felaktig eller om det saknas någon gårdsbutik i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka på knappen här intill så fixar vi det felaktiga eller lägger till den gårdsbutik som saknas på en gång! Det är helt gratis att få sin gårdsbutik listad här på Bonde.nu, tillsammans med beskrivning, länkar till hemsida, Facebook, Instagram och andra kontaktuppgifter.

Skriv en kommentar