Gårdsbutiker i Färjestaden

Här nedan finner du en förteckning och karta över alla gårdsbutiker Färjestaden, där du kan hitta härligt lokalproducerade råvaror och andra produkter. Klicka dig enkelt vidare in på de enskilda gårdsbutikerna för att läsa mer om dem, samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivningar till där de ligger i Färjestaden. Du kan även lämna recensioner och kommentarer kring de olika gårdsbutikerna, vilket vi uppmuntrar dig att göra! 😊

Alla gårdsbutiker i Färjestaden

Sunt & Grönt i Björnhovda i Färjestaden

Björnhovdagatan 22
386 35 Färjestaden

Klicka på rubriken för att läsa mer om Sunt & Grönt i Björnhovda samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Ölandschoklad AB i Färjestaden

Industrigatan 1
386 30 Färjestaden

Klicka på rubriken för att läsa mer om Ölandschoklad AB samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Birgittas Matbod AB i Färjestaden

Röhällavägen 65
386 95 Färjestaden

Klicka på rubriken för att läsa mer om Birgittas Matbod AB samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Karta till alla gårdsbutiker i Färjestaden

Här nedan kan du se en karta över Färjestaden som visar var alla gårdsbutiker finns. Om du klickar på markören för gårdsbutikerna på kartan så hittar du mer information om respektive gårdsbutik, såsom kontaktuppgifter, vägbeskrivning och mycket mera.

Andra orter med gårdsbutik nära Färjestaden

Här nedan kan du hitta en sammanställning över andra orter i Kalmar där det också finns minst en gårdsbutik, där du kan hitta lokalt producerade råvaror.

Gårdsbutik Arby socken Gårdsbutik Borgholm Gårdsbutik Kalmar Gårdsbutik Köpingsvik Gårdsbutik Ljungbyholm Gårdsbutik Löttorp Gårdsbutik Mörbylånga Gårdsbutik Rockneby Gårdsbutik Söderåkra Gårdsbutik Vassmolösa Gårdsbutik Vennebjörke Gårdsbutik Vimmerby

Felaktig/saknad info?

Om någon information på denna sida är felaktig eller om det saknas någon gårdsbutik i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka på knappen här intill så fixar vi det felaktiga eller lägger till den gårdsbutik som saknas på en gång! Det är helt gratis att få sin gårdsbutik listad här på Bonde.nu, tillsammans med beskrivning, länkar till hemsida, Facebook, Instagram och andra kontaktuppgifter.

Skriv en kommentar