Gårdsbutiker i Borgholm

Här nedan finner du en förteckning och karta över alla gårdsbutiker Borgholm, där du kan hitta härligt lokalproducerade råvaror och andra produkter. Klicka dig enkelt vidare in på de enskilda gårdsbutikerna för att läsa mer om dem, samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivningar till där de ligger i Borgholm. Du kan även lämna recensioner och kommentarer kring de olika gårdsbutikerna, vilket vi uppmuntrar dig att göra! 😊

Alla gårdsbutiker i Borgholm

Smakglädje AB i Borgholm

Sollidens slott
387 92 Borgholm

Klicka på rubriken för att läsa mer om Smakglädje AB samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Svenska Bivaxljus i Borgholm

Hammarvägen 8
387 35 Borgholm

Klicka på rubriken för att läsa mer om Svenska Bivaxljus samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Lammbutiken i Äpplerum i Borgholm

Äpplerum Bygata 16
387 94 Borgholm

Klicka på rubriken för att läsa mer om Lammbutiken i Äpplerum samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Ekberg & Forsberg AB i Borgholm

Tingstugatan 6
387 36 Borgholm

Klicka på rubriken för att läsa mer om Ekberg & Forsberg AB samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Nydala Bigård i Borgholm

Hammarvägen 8
387 35 Borgholm

Klicka på rubriken för att läsa mer om Nydala Bigård samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Fredrikssons Äkta Smakglädje i Borgholm

Sollidens Slott
387 94 Borgholm

Klicka på rubriken för att läsa mer om Fredrikssons Äkta Smakglädje samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Yngdéns Knäcke i Borgholm

Fabriksvägen 3
387 36 Borgholm

Klicka på rubriken för att läsa mer om Yngdéns Knäcke samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Karta till alla gårdsbutiker i Borgholm

Här nedan kan du se en karta över Borgholm som visar var alla gårdsbutiker finns. Om du klickar på markören för gårdsbutikerna på kartan så hittar du mer information om respektive gårdsbutik, såsom kontaktuppgifter, vägbeskrivning och mycket mera.

Andra orter med gårdsbutik nära Borgholm

Här nedan kan du hitta en sammanställning över andra orter i Kalmar där det också finns minst en gårdsbutik, där du kan hitta lokalt producerade råvaror.

Gårdsbutik Arby socken Gårdsbutik Färjestaden Gårdsbutik Kalmar Gårdsbutik Köpingsvik Gårdsbutik Ljungbyholm Gårdsbutik Löttorp Gårdsbutik Mörbylånga Gårdsbutik Rockneby Gårdsbutik Söderåkra Gårdsbutik Vassmolösa Gårdsbutik Vennebjörke Gårdsbutik Vimmerby

Felaktig/saknad info?

Om någon information på denna sida är felaktig eller om det saknas någon gårdsbutik i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka på knappen här intill så fixar vi det felaktiga eller lägger till den gårdsbutik som saknas på en gång! Det är helt gratis att få sin gårdsbutik listad här på Bonde.nu, tillsammans med beskrivning, länkar till hemsida, Facebook, Instagram och andra kontaktuppgifter.

Skriv en kommentar