Gårdsbutiker i Tavelsjö

Här nedan finner du en förteckning och karta över alla gårdsbutiker Tavelsjö, där du kan hitta härligt lokalproducerade råvaror och andra produkter. Klicka dig enkelt vidare in på de enskilda gårdsbutikerna för att läsa mer om dem, samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivningar till där de ligger i Tavelsjö. Du kan även lämna recensioner och kommentarer kring de olika gårdsbutikerna, vilket vi uppmuntrar dig att göra! 😊

Alla gårdsbutiker i Tavelsjö

Appelblads Gård i Tavelsjö

Trehörningen 93
922 66 Tavelsjö

Klicka på rubriken för att läsa mer om Appelblads Gård samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Tavelsjö Gårdsmusteri

LIDEN 42
922 66 Tavelsjö

Klicka på rubriken för att läsa mer om Tavelsjö Gårdsmusteri samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Karta till alla gårdsbutiker i Tavelsjö

Här nedan kan du se en karta över Tavelsjö som visar var alla gårdsbutiker finns. Om du klickar på markören för gårdsbutikerna på kartan så hittar du mer information om respektive gårdsbutik, såsom kontaktuppgifter, vägbeskrivning och mycket mera.

Andra orter med gårdsbutik nära Tavelsjö

Här nedan kan du hitta en sammanställning över andra orter i Västerbotten där det också finns minst en gårdsbutik, där du kan hitta lokalt producerade råvaror.

Gårdsbutik Ammarnäs Gårdsbutik Hörnsjö Gårdsbutik Kåge Gårdsbutik Lövånger Gårdsbutik Svansele Gårdsbutik Tärnaby Gårdsbutik Umeå Gårdsbutik Vilhelmina

Felaktig/saknad info?

Om någon information på denna sida är felaktig eller om det saknas någon gårdsbutik i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka på knappen här intill så fixar vi det felaktiga eller lägger till den gårdsbutik som saknas på en gång! Det är helt gratis att få sin gårdsbutik listad här på Bonde.nu, tillsammans med beskrivning, länkar till hemsida, Facebook, Instagram och andra kontaktuppgifter.

Skriv en kommentar