Gårdsbutiker i Uppsala

Här nedan finner du en förteckning och karta över alla gårdsbutiker Uppsala, där du kan hitta härligt lokalproducerade råvaror och andra produkter. Klicka dig enkelt vidare in på de enskilda gårdsbutikerna för att läsa mer om dem, samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivningar till där de ligger i Uppsala. Du kan även lämna recensioner och kommentarer kring de olika gårdsbutikerna, vilket vi uppmuntrar dig att göra! 😊

Alla gårdsbutiker i Uppsala

Fredrikslunds Gård AB i Uppsala

Fredrikslund
755 98 Uppsala

Klicka på rubriken för att läsa mer om Fredrikslunds Gård AB samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Jackdaw Brewery i Uppsala

Ströby 13
75592 Uppsala

Klicka på rubriken för att läsa mer om Jackdaw Brewery samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Svenska Delikatesser i Uppsala

Styrbjörnsgatan 16
753 35 Uppsala

Klicka på rubriken för att läsa mer om Svenska Delikatesser samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Karta till alla gårdsbutiker i Uppsala

Här nedan kan du se en karta över Uppsala som visar var alla gårdsbutiker finns. Om du klickar på markören för gårdsbutikerna på kartan så hittar du mer information om respektive gårdsbutik, såsom kontaktuppgifter, vägbeskrivning och mycket mera.

Andra orter med gårdsbutik nära Uppsala

Här nedan kan du hitta en sammanställning över andra orter i Uppsala där det också finns minst en gårdsbutik, där du kan hitta lokalt producerade råvaror.

Gårdsbutik Enköping Gårdsbutik Hagby Gårdsbutik Knivsta Gårdsbutik Månkarbo Gårdsbutik Örsundsbro Gårdsbutik Österbybruk Gårdsbutik Storvreta Gårdsbutik Tierp

Bondens marknad i Uppsala

Är du även intresserad av Bondens marknad i Uppsala? I så fall rekommenderar vi att du klickar dig vidare in på våra sidor om Bondens egna marknad: Bondens marknad Uppsala.


Felaktig/saknad info?

Om någon information på denna sida är felaktig eller om det saknas någon gårdsbutik i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka på knappen här intill så fixar vi det felaktiga eller lägger till den gårdsbutik som saknas på en gång! Det är helt gratis att få sin gårdsbutik listad här på Bonde.nu, tillsammans med beskrivning, länkar till hemsida, Facebook, Instagram och andra kontaktuppgifter.

Skriv en kommentar