Gårdsbutiker i Järpen

Här nedan finner du en förteckning och karta över alla gårdsbutiker Järpen, där du kan hitta härligt lokalproducerade råvaror och andra produkter. Klicka dig enkelt vidare in på de enskilda gårdsbutikerna för att läsa mer om dem, samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivningar till där de ligger i Järpen. Du kan även lämna recensioner och kommentarer kring de olika gårdsbutikerna, vilket vi uppmuntrar dig att göra! 😊

Alla gårdsbutiker i Järpen

Åre Kafferosteri i Järpen

Helgesjövallen 211
830 05 Järpen

Klicka på rubriken för att läsa mer om Åre Kafferosteri samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Huså Bröd i Järpen

Bygatan 31
837 31 Järpen

Klicka på rubriken för att läsa mer om Huså Bröd samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Karta till alla gårdsbutiker i Järpen

Här nedan kan du se en karta över Järpen som visar var alla gårdsbutiker finns. Om du klickar på markören för gårdsbutikerna på kartan så hittar du mer information om respektive gårdsbutik, såsom kontaktuppgifter, vägbeskrivning och mycket mera.

Andra orter med gårdsbutik nära Järpen

Här nedan kan du hitta en sammanställning över andra orter i Jämtland där det också finns minst en gårdsbutik, där du kan hitta lokalt producerade råvaror.

Gårdsbutik Åsberget Gårdsbutik Börtnan Gårdsbutik Frösön Gårdsbutik Hede Gårdsbutik Höglunda Gårdsbutik Ljusnedal Gårdsbutik Skärvången Gårdsbutik Sörviken Gårdsbutik Stugun Gårdsbutik Sveg Gårdsbutik Undersåker Gårdsbutik Vallrun Gårdsbutik Valsjöbyn

Felaktig/saknad info?

Om någon information på denna sida är felaktig eller om det saknas någon gårdsbutik i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka på knappen här intill så fixar vi det felaktiga eller lägger till den gårdsbutik som saknas på en gång! Det är helt gratis att få sin gårdsbutik listad här på Bonde.nu, tillsammans med beskrivning, länkar till hemsida, Facebook, Instagram och andra kontaktuppgifter.

Skriv en kommentar