Gårdsbutiker i Leksand

Här nedan finner du en förteckning och karta över alla gårdsbutiker Leksand, där du kan hitta härligt lokalproducerade råvaror och andra produkter. Klicka dig enkelt vidare in på de enskilda gårdsbutikerna för att läsa mer om dem, samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivningar till där de ligger i Leksand. Du kan även lämna recensioner och kommentarer kring de olika gårdsbutikerna, vilket vi uppmuntrar dig att göra! 😊

Alla gårdsbutiker i Leksand

Landgårdens Fjällkor i Leksand

Gärde Mullbacken 12
793 50 Leksand

Klicka på rubriken för att läsa mer om Landgårdens Fjällkor samt hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till gårdsbutiken.

Karta till alla gårdsbutiker i Leksand

Här nedan kan du se en karta över Leksand som visar var alla gårdsbutiker finns. Om du klickar på markören för gårdsbutikerna på kartan så hittar du mer information om respektive gårdsbutik, såsom kontaktuppgifter, vägbeskrivning och mycket mera.

Andra orter med gårdsbutik nära Leksand

Här nedan kan du hitta en sammanställning över andra orter i Dalarna där det också finns minst en gårdsbutik, där du kan hitta lokalt producerade råvaror.

Gårdsbutik Borlänge Gårdsbutik Falun Gårdsbutik Fors Gårdsbutik Garpenberg Gårdsbutik Gustafs Gårdsbutik Hedemora Gårdsbutik Idre Gårdsbutik Rättvik Gårdsbutik Tidaholm

Bondens marknad i Leksand

Är du även intresserad av Bondens marknad i Leksand? I så fall rekommenderar vi att du klickar dig vidare in på våra sidor om Bondens egna marknad: Bondens marknad Leksand.


Felaktig/saknad info?

Om någon information på denna sida är felaktig eller om det saknas någon gårdsbutik i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka på knappen här intill så fixar vi det felaktiga eller lägger till den gårdsbutik som saknas på en gång! Det är helt gratis att få sin gårdsbutik listad här på Bonde.nu, tillsammans med beskrivning, länkar till hemsida, Facebook, Instagram och andra kontaktuppgifter.

Skriv en kommentar